Picture of Ergo Meier

Ergo Meier

Sõiduautod, väikebussid ja suured bussid. Renditeenused ühest kohast. Võimalus rentida ka juhiga.

Suvine ja talvine hinnakiri

Tunnuspilt autorid:
Photo by Single.Earth on Unsplash
Photo by Oskar Kadaksoo on Unsplash

Meil on hea meel teatada, et oleme uuendanud kõikide sõiduautode ja väikebusside hinnakirjad, et pakkuda klientidele veelgi paindlikumaid võimalusi. Alates 01.09.2024 leiad iga sõiduki juures kaks eraldi hinnakirja – Suvise ja Talvise. See tähendab, et saad broneerida sõiduki just sulle sobival aastaajal soodsaimate tingimustega.

Miks on see süsteem hea?

  • Paindlikkus vastavalt hooajale – Suvine ja Talvine hinnakiri võimaldavad sul planeerida oma kulusid vastavalt hooajale. Suviti, kui nõudlus on suurem, on võimalik leida konkurentsivõimelisi pakkumisi, ning talvel saad kasu soodsamatest hindadest.
  • Täpne kulude kontroll – Hooajaline hinnasüsteem annab sulle parema ülevaate rendikuludest, mis aitab sul teha teadlikke valikuid ja paremini planeerida oma sõidukivajadusi.
  • Meie sõidukid on alati tippkorras – Kõik meie sõiduautod ja väikebussid on läbinud regulaarsed hooldused ja tehnilised kontrollid. Me hoolitseme, et masinad oleksid alati suurepärases korras – puhtad, tehniliselt laitmatus seisukorras ja valmis pakkuma sulle parimat sõiduelamust.

Kui otsid usaldusväärset rendiautot, võid alati olla kindel, et meie sõidukid vastavad kõrgeimatele standarditele. Hoolitsetud ja kaasaegsed masinad tagavad sujuva ja mugava reisi nii lühemateks kui ka pikemateks sõitudeks.

Kliki, et näha meie sõiduautosid

Kliki, et näha meie väikebusse

 

Jaga seda postitust